تبلیغات
پرواز - سرویس بیزینس کلاس
 
پرواز
پرواز را به خاطر بسپار,پرنده مردنیست...
درباره وبلاگ


سلام دوستان.اسمم بیتاست و می خوام در آینده ی خیلی نزدیک خلبان بشم.این وب سایت درباره ی پرواز,خلبانی و هواپیماست.امیدوارم خوشتون بیاد و بتونین از مطالبش استفاده کنین.واسم دعا کنین تا موفق بشم.
ممنون که اومدین...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Hi. My name is Bita and I want to become a pilot in the near future. This website is about flights, pilots and planes and etc. I hope you like and use of their contents. Pray for me to be successful.
Thanks to come ...

مدیر وبلاگ : بیتا
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکی از سرویس های بیزینس کلاس در اکثر ایرلاین های دنیا ارایه حوله گرم یا سرد است، که برای تمیز کردن و یا تغییر دمای پوست است . البته این حوله در مکانهای مختلف کاربردهای مختلف نیز دارد، بعنوان مثال دربعضی از آرایشگاه ها برای راحت تر تراشیدن ریش از حوله گرم استفاده میشود.
اما بد نیست از وسیله ای که استفاده میکنیم و برای بعضی از دوستان هم یکی از لذت بخش ترین سرویسهاست تاریخچه و فلسفه این سرویس را بیان کنم زیرا دانستن چنین اطلاعاتی خالی از لطف نیست.

حوله گرم یکی از سنتهای کهن و یک آیین میزبانی در ژاپن است ، اکنون نیز در رستورانهای ژاپنی در سراسر دنیا قبل از سرو غذا از حوله مرطوب یا در اصطلاح Oshibori ( اُشیبوری ) استفاده میشود. از حوله گرم در زمستان و از حوله سرد در تابستان استفاده میشود تا حس مطبوعی به پوست منتقل شود، در اکثر سالنهای زیبایی و دندانپزشکی ها (‌برای تسکین درد حاصل از عمل یا حتی ترمیم دندان) و رستورانهای اروپا و ایالات متحده از دستگاه های مخصوص برای ارایه حوله گرم استفاده میشود ، که داخل خود حوله را با بخار آب گرم مینماید و سپس در اختیار مشتری قرار میدهد.




اوشیبونی در ظرف بامبو آماده برای سرو








دستگاه آماده سازی خودکار حوله گرم


حوله استفاده شده چه سرد و چه گرم از جنس پارچه حوله است و جنس آن به نوع (‌گرم یا سرد) و طرز پیچیدن حوله بستگی دارد. حوله را معمولا به صورت رول ویا تا شده سرو مینمایند که بسته به نوع سرویس در پایه های مخصوص قرار میدهند که طبق سنت در اکثر رستورانهای ژاپنی سطح بالا اوشیبونی را در ظرف پایه دار چوب بامبو سرو میکنند.


همانطور که در بالا عرض نمودم حوله را به صورت گرم یا سرد سرو مینمایند، طریقه آماده سازی حوله گرم به اینصورت است که حوله را با آب جوش به صورت یک نواخت مرطوب مینماییم و سپس در معرض حرارت غیر مستقیم قرار میدهیم تا آب داخل حوله بخار شود وتا قبل از سرو پوشش روی حوله را نباید برداشت زیرا بخار داخل حوله بسیار فرار است و حوله به سرعت دمای خود را از دست میدهد . اما حوله سرد را باید با آب خیلی سرد (‌معمولا با مخلوط آب و یخ، دمای آب را تا حد زیادی پایین می آورند )‌بصورت یکنواخت مرطوب کرد و سپس در یخچال یا بین دو ظرف یخ قرار داد تا سرمای آب داخل حوله حفظ شود و بافت حوله سرمای محیط و آب را در خود جذب نماید.


از حوله گرم و سرد برای سرویس خوش آمد در بیزینس کلاس و یا فرست کلاس در اکثر ایرلاینها استفاده میشود ، اما بعلت خاصیت تمیز کردن در اغلب پروازهای طولانی مدت قبل از غذا سرویس حوله گرم ارایه میشود، تا مسافرین نیازی به شستن دستها قبل از غذا نداشته باشند و کمترین تردد در داخل کابین صورت بگیرد.


ظرف حوله گرم قبل از آماده سازی در پرواز

منبع:Aerocenter.ir



نوع مطلب :
برچسب ها :

       نظرات
دوشنبه 1 آبان 1391
بیتا